Op deze pagina vind jij een aantal initiatieven waarbij Ronald Osephius is betrokken.

Met elkaar aan tafel

Al jaren droomde initiator Ronald Osephius ervan om met elkaar te zitten en naar iemand zijn of haar verhaal te luisteren.. Vooral iemand met een Probleem en/of Hulpvraag. En dan op een manier zoals men bijvoorbeeld als vrienden met elkaar aan tafel kan zitten


Verhalen uit de Praktijk

Lees mee met de verhalen uit de Praktijk. Veranderen doe jij door CoCreatie vanuit Leren, Erkennen door Verbinden en Delen is Spelen. Waarbij het bij Spelen vooral komt om constant nieuwsgierig te zijn en te blijven. 

groWiSe 

Als Expert is Ronald Osephius aangesloten bij groWiSe, welke Leiders helpt in het ontwikkelen van
liefdevolle, mensgerichte en gezonde organisaties,
waar hart, hoofd en handen naadloos samenwerken.groWiSe voor Wendbare teams, Wijze organisaties en Leiden vanuit je hart.


Systemisch Werk.Nu

Een prachtig initiatief met systemisch werkers waarin steeds meer aandacht gegeven zal gaan worden aan workshops voor particulieren en professionals op het gebied van opstellingen. Het betreft hier samenwerkingen door een divers aan ervaren mensen met allen een puur hart (voor hun vak). 

Wisdom Circles

Hoe mooi zou het zijn als wij elkaars wijsheid werkelijk delen? Wisdom Circles organiseert hiervoor wijsheid cirkels. 

Via een bewezen structuur van de Wisdom Circles ® wordt wijsheid, zonder ego's, samen beleefd, waardoor een gedeelde nieuwe richting zich openbaart. De cirkels worden gefaciliteerd vanuit nederigheid, eenvoud en gelijkwaardigheid


Live The Connection

Een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen. Je leert om snel en diepgaand te ontstressen op alle niveaus. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid door Live The Connection toe te passen in je dagelijkse leven. Ronald Osephius is opgeleid Coach en Ontstress Teacher.